Meny

Kungsholmen - Hornsberg /
Hornsbergs Strand 95

Stor & grönskande uteplats - Lugnt gårdsläge - 2 till 3 bra sovrum!

Varmt välkommen till denna underbara bostad som disponeras som en välplanerad 4:a, belägen vid Hornsbergs strandkant. Här bor du med ett insynsskyddat läge mot en av föreningens fina innergårdar. På den fantastiska uteplatsen finns gott om utrymme för två sittgrupper. Bostaden erbjuder öppen social planlösning och utgång till den grönskade och soliga uteplatsen, två till tre bra sovrum beroende på ditt behov. Modernt fint kök med bra arbetsytor i öppen planlösning och rymligt badrum med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. De stora fönsterpartierna ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Bra förvaringsmöjligheter i hall och förråd.

Ansvarig Mäklare

Marko Åslund
Marko Åslund
Reg. Fastighetsmäklare
 • Rumsbeskrivning
  Rum Beskrivning

  Allmänt om bostaden

  Social & rymlig bostad med vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats att umgås. Härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier med stor grönskande uteplats utanför. Uteplatsen ligger ut mot en av föreningens privata gårdar. Modernt fint kök från Myresjö med vitvaror från Siemens. Idag finns det två till tre bra sovrum. Beroende på vad du söker kan du använda ett av rummen till ditt hemmakontor/gästrum. Genomgående ljusa färgval och vitoljad ekparkett, som flyter igenom bostaden. Här bor du lugnt med Hornsbergs strand utanför porten, där du hittar restauranger och caféer till glassbarer under sommaren.

  Vardagsrum

  Socialt och rymligt rum i öppen planlösning med gott om plats att umgås. Härligt ljusinsläpp från brett fönsterparti, med den egna och privata uteplatsen utanför dörren. Det finns utrymme för soffgrupp samt matplats. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket vilket skapar extra rymd. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger vitoljad ekparkett.

  Kök

  Modernt vitt kök från Myresjökök med allt man kan tänkas behöva i ett kök, med fina vitvaror från Siemens och fläkt från Franke. Gott om fina arbetsytor i L-form med stänkskydd av gråspräckligt kakel, skåp och lådor med vita fronter och diskreta metallbeslag. I köket finns kyl/frys med rostfri front, induktionshäll med diskret fläkt ovan, varmluftsugn och mikro i bra arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Köket är i öppen planlösning med naturlig matplats vid utgången till den gröna uteplatsen.

  Sovrum - Master bedroom

  Fridfullt och rogivande rum med fönster ut mot uteplatsen. Här finns plats för stor säng med nattduksbord och garderober alternativt hemmakontor. Ljusmålade väggar och vitoljat parkettgolv. Sovrummet kommer du in i från hallen.

  Sovrum 2 & 3

  Sovrum som säljaren har delat av till ett bra sovrum och ett gästrum., varav det ena har loftsäng med garderober och kontor under. Båda sovrummen har vitoljad parkett och ljusmålade väggar. Perfekt för den som söker rum för kontor och sovrum alternativt två barnrum.

  Badrum

  Stort och modernt badrum med helkaklade väggar i vitt och grå/svart klinkergolv med värme. Dubbelhandfat med kommod och två badrumsskåp, toalett, kromad handdukstork samt duschen med takdusch, duschväggar i glas. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor ovan, samt två skåp med vita fronter. I taket finns integrerade spotlight med dimmerfunktion. Badrumsinredning från Myresjö.

  Hall

  Välkomnande och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder och skor. I hallens förlängning till höger finner du en generös förvaring i flertal garderober. Hallen leder dig vidare in till det rymliga vardagsrummet, stora sovrummet och generösa badrummet.

 • Uteplats
  Uteplats Beskrivning
  Uteplats Stor och rymlig uteplats som löper längs med hela bostaden. Vacker avenbok avskiljer uteplatsen från föreningens fina innergård och golvet är klätt med trätrall. Avenboken är även vacker under vinterhalvåret, då löven går över i rödbrun färg och sitter kvar under vintern. Här finns gott om plats för utemöblemang med grill samt köksträdgård.
 • Fakta
  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress
  Hornsbergs Strand 95
  Postnummer
  112 15
  Postort
  Stockholm
  Område
  Kungsholmen - Hornsberg
  Boarea
  86.5 kvm
  Boarea enligt
  Bostadsrättsföreningen
  Antal rum
  3.5
  Antal sovrum
  3
  Max antal sovrum
  3
  Hiss
  Ja
  Om hiss
  Modern och rymlig hiss
  Våning
  1
  Andelstal
  0.00448400
  Andelstal insats
  Uppgiften har ej gått att få fram
  Andelstal avgift
  Uppgiften har ej gått att få fram
  Andel av BRF nettoskuldsättning
  0 kr
  Pantsättning
  Är pantsatt
 • Föreningen
  Namn
  Brf Välbehaget
  Bildades
  2012
  Byggår
  2012
  Juridisk person
  Nej
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Allmän information

  Brf Välbehaget består av 225 lägenheter och 5 lokaler, med adresserna Elersvägen 44, 50, Hornsbergs strand 93, 95, 99, Lars Forssells gata 31, 33 och Sara Lidmans gata 2, 4, 6. Föreningen äger marken för fastigheten.
  Brf Välbehaget betraktas som äkta förening och accepterar inte juridisk person.

  Föreningen godkänner delat ägande, med en lägsta andel om 10%.

  Månadsavgiften och bredband/tv debiteras en gång per kvartal i förskott. Säljare och köpare reglerar själva ojämna perioder. Föreningen har ett elavtal för samtliga lägenheter. Varje lägenhet är försedd med undermätare och var och en betalar för sin egen förbrukning. Kostnad för fjärrvärme ingår i årsavgiften. Kall- och varmvattenförbrukning ingår inte i årsavgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. El, kall- och varmvatten debiteras i efterskott med fyra månaders förskjutning. Säljare och köpare reglerar själva övergångsperioder.

  Byggnaden

  Energieffektivt hus, fastigheten är miljöcertifierat enligt det amerikanska miljösystemet LEED (Ledership for energy and enviromental design) och har klassats enligt den näst högsta nivån ”LEED guld”.
  De flesta banker erbjuder rabatt på bolåneräntan, så kallat grönt bolån, för boende i miljöcertifierad fastighet. Ansök hos din bank och bifoga certifikatet som du hittar här.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Huvudsystemet för uppvärmning är fjärrvärme. Bergvärme finns som komplement och kan användas som "spetsvärme" vid stora energibehov.

  Övriga utrymmen

  Barnvagnsförråd: Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till varje trapphus.

  Cykelförvaring: I föreningens parkeringsgarage finns flera cykelförråd. Det finns även cykelställ på föreningens två innergårdar. I ett av cykelförråden finns en fast monterad cykelpump och diverse verktyg tillgängliga. En cykelstation med ställning, pump och verktyg finns dessutom placerad i garaget, nära entrén Hornsbergs Strand 95.

  Grovsopor: Föreningen har två soprum för källsortering, ett på Hornsbergs strand och ett på Sara Lidmans gata. Kärl finns för bland annat glas, plast, wellpapp, elektronik, batterier och ljuskällor.

  Tvättstuga: Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

  TV/Internet

  Föreningen är ansluten med fiber till Ownit och varje lägenhet är ansluten med upp till 1000 Mbit/s fiber och ingår i årsavgiften.
  Ownit levererar också IP-TV till föreningen. Ett grundutbud av kanaler ingår i årsavgiften.

  Parkering

  Föreningen innehar 106 st bilplatser samt 6 st MC-platser befintliga i garaget i Välbehaget, samt 15 st bilplatser (varav 13 st är multiparksystem och 2 st är dubbelplatser) i grannföreningen Västermalmsterrassens garage. Dessa administreras av Fastighetsägarna, som också svarar på alla typer av frågor kring parkering, kötid osv. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats.
  Kostnad från ca 1 400 - 1 800 kr/månad beroende på parkeringsplats.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 473 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1313 betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  525 kr

  Boendekostnadskalkyl

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

 • Energideklaration
  Utfördes
  Onsdag 16 dec 2020
  Specifik energianvändning
  67kWh/m2/år
  Energiprestanda
  71 kWh/m2
  Status
  Energideklaration är utförd
  Energiklass
  C
 • Närområde

  Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön och Hornsbergs parken. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga och rogivande strandpromenad runt Kungsholmen. Mycket nära till all tänkbar service så som stora Ica Maxi, apotek, Systembolaget, frisör, blombutik och området erbjuder ett stort utbud av trendiga restauranger längst med strandkanten.
  Barnvänliga område finner ni gott om lekfulla lekparker, förskolor och bollplan för de små.
  Bra kommunikationer i området såsom både med buss och tunnelbana. Cykelavståndet till det mesta. Med bil når du Essingeleden enkelt och snabbt via påfarten Hornsberg.

Basfakta

Adress
Hornsbergs Strand 95
Yta
86.5 kvm
Rum
3,5 rok
Våning
1
Hiss
Ja
Avgift
3 473 kr/månad

Dokument & Länkar

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklare Essingen Wallin & Co

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklare Essingen Wallin & Co

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!